Snowboardcross Kemp 2012 na Dolní Moravě

V neděli 19. 2. zahajuje mistr Flaška letošní snowboardcross kemp v Mecce českého SBX na Dolní Moravě. Kemp bude trvat až do závodu MČR ve snowboardcrossu.

Propozice:

Datum konání
19. 2. – 26. 2. 2012 (příjezd 19. 2. mezi 16 hod a 20 hod)

Místo konání
Dolní Morava

Ubytování
Ubytování je zajištěno v apartmánech vedle sjezdovky. Pokoje disponují kuchyňkou, snídaně jsou zajištěny, jinak si každý vaří sám. Místnost pro videocoaching a fotoprojekci, která bude součástí programu každý večer po ježdění, je také zajištěna.

Doprava
Doprava po vlastní ose, popřípadě možnost individuální dohody.

Ochranné pomůcky
Povinné ochranné pomůcky (helma), další jsou doporučeny (páteřák, prdeláč).

Jezdci mladší 18ti let
Musí mít s sebou potvrzení o účasti na kempu s podpisem rodičů.

Cena
Cena campu je 7500 Kč

V ceně je zahrnuto
ubytování se snídaní, permice, fotograf, kameraman, coaching (video coaching a intenzivní výuka pro všechny kategorie snowboardistů přímo na kopci)

Coachové
Jakub Flejšar (vicemistr republiky SBX, trenér juniorské reprezentace), Kateřina Chourová (sedmá na juniorském mistrovství světa SBX), dorazí i zraněná Eva Samková (dvojnásobná juniorská mistryně světa v SBX)

A potrénují s vámi i další nejlepší profesionální snowboardcrossaři. Prostě pohoda jako vloni. Hodně si zajezdíte v trati a dozvíte se co a jak, porovnáte své síly s jezdci, kteří procestovali díky tomuto sportu celý svět.

Přihlášky
Závaznou přihlášku a dotazy posílejte na adresu: info@czech-snowboarding.com, nebo volejte na telefon: 777 1140 09. Do přihlášky napište své jméno, příjmení, věk, adresu, tel. číslo, e-mail, kolik let jezdíte na snowboardu, případně pokud byste potřebovali dohodnout dopravu.

Info o středisku a snowparcích
Informace o parku a areálu naleznete na: www.arealvetrnyvrch.cz

Jsme v kontaktu se střediskem a naše dlouhodobá spolupráce se promítne na kvalitě SBX trati k veškeré spokojenosti všech camperů a jezdců.

Jak bude vše probíhat?
Již od prvního dne bude probíhat intenzivní trénink ve snowparku na Dolní Moravě. Pro nerozježděné začneme zvolna základními technikami a prvním měřeným průjezdem snowboardcrossovou tratí, aby bylo koncem týdne s čím porovnávat.

Dle úrovně svých schopností budou jezdci rozděleni do několika skupin a tomu bude přizpůsobena výuka. Samozřejmě, že každý jezdec může říci svůj názor. My tu jsme všichni kvůli vám a je dokonce vaší povinností s námi komunikovat.

Na kopci bude přítomen kameraman a fotograf, kteří budou zajišťovat sběr každodenních záběrů. Veškeré záběry se budou večer probírat na video coachingu a coachové vám budou říkat své připomínky. Neodstraníte chyby v ježdění, pokud si samotné chyby neuvědomíte. Po každodenním video coachingu bude vyhlášen nejlepší jezdec. Dostane se na skoky, boule a klopené zatáčky, jak vše projet nejlépe a nejrychleji. Tipy a triky budete přeci získávat od těch nejlepších, co vám republika může nabídnout.

Co je jinak na programu
Přednášky o technice jízdy a práce těla na jednotlivých překážkách, profesionální školení od SWIXu pro servis vašeho snowboardu, základy záchranných technik a první pomoci v terénu, kompenzační techniky, aneb jak se postarat o tělo, závod (v ceně kempu startovné na Mistrovství republiky v SBX)

PŘIHLÁŠKA – Snowboardcross Kemp 2012

Jedna odpověď na “Snowboardcross Kemp 2012 na Dolní Moravě”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *