GANGWON: Zprávy z Koreje

Masívní trať na MS v Koreji CZ partičku trochu překvapila svou obtížností, ale i tak se s ní naši reprezentanti při tréninku poprali dobře.

Nejzdravějším členem našeho teamu je paradoxně Emil Novák, který po zlomenině kotníku v letní přípravě úspěšně rehabilituje. Ostatní mají slušné bolístky, ale jsou vesměs stateční. Jakub Flejšar jezdí po zranění vazů se zatejpovaným kotníkem tvaru brambory, ale za dnešní trénink má pochvalu, protože jezdil technicky velmi dobře a nebrzdil. Michal Novotný jezdí svou „klasiku“, Pavel Heiník se po včerejším pádu dnes horkotěžko dostával do formy – Martina fouká na ko(u)leno i záda. Martina Krejčová se zlepšuje jízdu od jízdy, je jen škoda, že má ze všech jezdců nejméně zkušeností v SBX trati.

Fyzioterapeutka Pavla i náš servisman Petr Votava mají plné ruce práce, starají se o prkna i naše závodníky 16 hodin denně.

Zítra od půlnoci SEČ proběhne kvalifikace!

sobota 17.1.

Je odjetá kvalifikace, do finále postupují Michal Novotný (28.) a Pavel Heiník (32.). O jedinou setinu za Pavlem skončil Jakub Flejšar na prvním nepostupovém místě. Emil Novák obsadil 42. pozici. Mezi holkama skončila Martina Krejčová na 23. místě.

V zítřejších finálových rozjížďkách nastoupí v první rozjížďce Hajnoš proti vítězi kvalifikace Schairerovi (AUT), Unterrainerovi (AUT) a Haylerovi (AUS). Majkl pojede třetí rozjížďku s Baumgartnerem (USA), Faganem (CAN) a Gruenerem (AUT).

6 odpovědí na “GANGWON: Zprávy z Koreje”

  1. 28. NOVOTNY Michal CZE 59.94 59.61 59.61
    32. HEINIK Pavel CZE 1:00.15 1:00.00 1:00.00
    33. FLEJSAR Jakub CZE 1:01.05 1:00.01 1:00.01

    He, He, He,………..

  2. to je pravda, je to taková nová tajná zbraň českého sbx teamu,díky radiusu 0 jej majkl vytáhne i tento týden na X-games v Aspenu na které zítra odlétá. jen servisák říkal že se ta umělá hmota trochu hůř brousí a zažehlovat se smí jen na 60 stupňů

  3. hele je dobrj ten snowboard ? opradu na tom jde jezdit ? uvazuji o koupi,ale nevim jestli si delate legracu a nebo nie.Ma zmysel neco takeho nakupovat a nebo je to blamaz ? Ja neme zehlicku na stupne a neviem estli dokaze neco takeho zazehlit?Je coach opravdu trenerom,nebo je to len nejaka legracka ? Dakujem za odpoved

  4. Ja uz ho mam objednanej a menim ho za svoje oxese. Nate Holand ho ma v bilym a ted na nem vyhral X-Games je to hit roku a je skoro vyprodanej. Coach je trener ceske repre v sbx. S tim mazanim je treba davat bacha ale umela hmota ma neuveritelne skluzne vlastnosti takze mazat se to skoro nemusi.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *