Palmer Snowboards 2009

Sezóna 2008/2009 se nezadržitelně blíží a firmy začínají ukazovat, co si připravily. Jako první se podíváme na tři modely od Palmer Snowboards, pro sbx ridery asi nejzajímavější.

Palmer Platinum LE

Limitovaná edice napěchovaná jen tím nejlepším. 100% carbon konstrukce, revolučním FLF sidecut, který vznikl ve spolupráci s firmou Kessler, 7200 grafitová skluznice atd. Luxus, na který padnou téměř dvě průměrné mzdy českého občana. Vyrábí se v délkách 158, 162 a 166 centimetrů.

Palmer Crown LE

V kruťácké černé přijíždí letošní Crown, učesaný titanem a karbonem a doplněný Honeycomb technologií. Grafitová skluznice, FLF sidecut a superlesklé lakování umocňují pocit výjimečnosti tohoto snowboardu. Nabízen je ve třech velikostech – 157, 161 a 165 centimetrů.

Palmer Carbon Circle 2

Pravnuk legendárního modelu Titanium Channel, odolný, rychlý a věrný 3D konstrukci s Honeycombem ve špičce a patě. K dostání v délkách 155, 158, 161 a 164 centimetrů.

3 odpovědi na “Palmer Snowboards 2009”

  1. Dobry den vsem chtel bych se zeptat jestli je vhodne pozit na snowboard lak na drevo je to jednovrstvy lak dlouho schnouci je velice odolny vode slunku a povetrnosti a jak to mam nalakovat aby to byla rovna plocha bez ruznych car po stetci a nevim co vsecko ?????? diki za odpoved!!!!!!!!!:-D

  2. jiz dlouho si uravuji snowboard lakem na lode,je potreba po kazde sezone vse zbrousit a natrit znovu,prace s tim neni namahava,ale vyzaduje klidnou ruku,chce to aby byla ta rovna plocha bez car po stetci a aby z oblych kraju tento lak nestékal,doporucuji do nej primichat klasicke tvrdidlo na laminat,to zamezi stekani a urychli proces

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *